0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item

Cacing Pangurangan

Tambak

Main Produk

Ihtisar Company

 

Hangzhou Ever-power Transmission Co., Ltd. Mangrupikeun ahli dina ngadamel sagala jinis transmisi mékanis sareng transmisi hidrolik sapertos:

Peredam gear hélik aci paralel, kotak gear planét, réduksi cacing, peréduksi gear hélik laju, perédah bevel hélik, perédah cacing hélik, kotak gear tatanén, kotak roda traktor, girboks otomatis, poros drive pto, perédam khusus & komponén gir anu aya hubunganana sareng produk anu aya hubunganana, sprockets, sistem hidrolik, pompa vaksin, gandeng cairan, rak roda gigi, ranté, waktos katrol, variabel kecepatan udl, v pulley, silinder hidrolik, pompa gir, kompresor udara sekrup, kerah aci, perédaan cacing backlash anu sanés sareng sajabana .

Salajengna, urang tiasa ngahasilkeun variator khusus, motor diarahkeun, motor listrik sareng produk hidrolik sanés numutkeun palanggan.

Kami parantos ngekspor produk kami ka klien di panjuru dunya sareng kéngingkeun reputasi anu saé kusabab kualitas produk anu unggul sareng layanan purna jual.

Kami ngaluuhan wilujeng sumping para nasabah boh di bumi boh di luar negeri pikeun ngahubungi kami pikeun negosiasi bisnis, silih tukeur inpormasi sareng damel kerjasama sareng kami.

Kami staf langkung ti 1500 padamel, sareng gaduh mesin balik cnc sareng pusat damel cnc.

Kami salah sahiji produsén sareng pemasok anu pangsaéna di china, milih pabrik kualitas, pemasok, éksportir di hzpt.com.

Naha Pilih Us

Konsép Perusahaan

Perusahaan taat kana tujuan manajemén kualitas heula, pamor anu luhur.

Angkatan Téknis Kuat

Kami gaduh pangalaman téknologi canggih asing, alat-alat canggih, tim manajemen propésional sareng ngalengkepan prosésna, tapi saluyu sareng ketatna produksi iso9001 / ts16949, sahingga mastikeun kualitas masing-masing produk pabrik. Sedengkeun "harga anu wajar, waktos pangiriman anu gancang" pikeun ngawangun reputasi anu saé diantara palanggan, perusahaan ngagaduhan sajumlah pangguna domestik sareng pabrik pikeun ngawangun hubungan anu solid antara pasokan sareng paménta. Sedengkeun 80% produk perusahaan diékspor ka Amérika Serikat, Jerman, Jepang, Italia, malaysia, australia, wétan tengah sareng nagara sareng wilayah sanés. Dipuji ku pangguna.

Rojongan customer

Dukungan jasa 24 × 7 mangrupikeun jasa pangsaéna di perusahaan.

Dukungan jasa 24 × 7 nyayogikeun jasa kualitas iraha waé, dimana waé di dunya.

Kanggo langkung jelasna, mangga parios katalog produk sareng daptar mesin kami.

Bengkel CNC Lathe
Bengkel Penggilingan
Bengkel CNC
Puseur gambar
Mesin Perawatan Panas
Bengkel Perlakuan Panas
Mesin Huntu CNC
Tés Profil Gigi Gigi
Mesin Pangukuran 3D

Taros Kami

HangZhou Ever-Power Transmission Co., Ltd.
Tambihkeun: Shenhua Road, Hangzhou, Cina. PC: 310030
Telp: 0086 571 88220653/88220973
Fax: 0086 571 88220651/88220972
web: www.hzpt.com
surélék: hzpt@hzpt.com

ShaoXin Ever-Power Transmission co., Ltd.
Addr: Jalan Kaiyuan, Zona Perindustrian Paojiang, Shaoxing, Zhejiang, Cina
TEL: 0086-575-88158280
Fax: 0086-575-88158383

web: www.china-reducers.com
surat: shen@china-reducers.com

PTE INDUSTRY Kakuatan Pernah. LTD.
Addr: TOH TUCK ROAD, SINGAPURA 596290
Tel: 0065-9452-0586
Fax: 0065-6525-8798

web: www.ever-power.net
surat: sales@ever-power.net

Ever-Power SSJ Italia Srl Co. Ltd.
Addr: Via Pasteur 16 \ 7 42100 Reggio Emilia Italia
Tel: 0039 0522 1606 388

web: www.ssj-group.com
surat: sales@ssj-group.com